Online support

+ Netwerkbeheer

Systeembeheer en netwerkbeheer

Als netwerkbeheerder zorgen wij voor een goede dagelijkse werking van uw computernetwerk. Wij verzorgen dit op basis van wekelijks of maandelijks regulier onderhoud, afhankelijk van de omvang en de behoefte. Wij nemen voor u de zorgen uit handen m.b.t. de integriteit en beveiliging, voldoende capaciteit en het goed functioneren van uw netwerk. CompuTrack verzorgt het netwerkbeheer en systeembeheer van zowel lokale netwerken met een eigen server als netwerken bestaande uit een cloud oplossing.

Proactief netwerkbeheer

Wij verzorgen het systeembeheer en netwerkbeheer niet alleen op vaste tijden maar monitoren met behulp van speciale tools proactief dagelijks uw netwerk. Zo zijn wij de problemen vaak voor, nog voordat u zelf de problemen ondervindt. Mochten zich ondanks deze maatregelen toch nog calamiteiten voordoen dan hanteren wij een snelle en een accurate aanpak en werken zo nodig tot in de late uren voor u door, ook in het weekend. Wij adviseren uw bijtijds wanneer onderdelen van uw netwerk aan vervanging toe zijn en bepalen samen met u wat op dat moment de beste oplossing is om uw netwerk up tot date te houden.

Expertise netwerkbeheer en verzorgingsgebied

Wij zijn gespecialiseerd in netwerk oplossingen voor het MKB, stichtingen en verenigingen met twee tot dertig medewerkers in en om de regio Utrecht. Onze expertise ligt voornamelijk op Small Business oplossingen van Microsoft, cloud oplossingen van Microsoft zoals Office 365, en Google cloud oplossingen bijvoorbeeld  Google Apps.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben of behoefte hebben aan een vrijblijvend adviesgesprek neem dan contact op met Fred de Groot, mobiel 06 1514 9437 of per mail Fred@CompuTrack.nl


 

+ Contact

Zandweg 144
3454 HA De Meern

Tel: 06 – 15149437
Info@CompuTrack.nl

Disclaimer | Algemene voorwaarden

Onze business partner: