Online support

+ Website optimalisatie

Het belang van een goede website is voor iedereen inmiddels wel duidelijk. Van nog groter belang is dat uw website geoptimaliseerd is zodat ook uw website goed getoond wordt bij zoekopdrachten op het internet, bijvoorbeeld bij Google. Vooral de grotere organisaties zijn al geruime tijd bezig met website optimalisatie en Seo waardoor zij goed (hoog) worden getoond bij de zoekresultaten op het internet. Ook voor het MKB, stichtingen en verenigingen is dit haalbaar. Voor een goede vertoning moet uw website geoptimaliseerd zijn conform de spelregels die voornamelijk door Google worden gehanteerd.

Hieronder staat een korte omschrijving van de stappen die nodig zijn voor de optimalisatie van uw website, zoekmachine optimalisatie, Seo.

Bepalen zoekwoorden voor de website

  • Als eerste moet u bepalen welke zoekwoorden voor uw organisatie van echt belang zijn. Op welke zoekwoorden en combinatie van zoekwoorden zou u graag zien dat uw organisatie getoond wordt bij zoekopdrachten op het internet. Hiermee wordt de eerste stap naar website optimalisatie gezet.

Zoekwoorden onderzoek

  • Vervolgens moet u een zoekwoorden onderzoek laten uitvoeren. Hiermee krijgt u inzicht of de door u bedachte zoekwoorden ook daadwerkelijk worden gebruikt bij zoekopdrachten op het internet. Een goed uitgevoerd zoekwoorden onderzoek geeft u inzicht in alternatieve zoekwoorden die u mogelijk veel beter kunt gebruiken. Tevens wordt per zoekwoord of de combinatie van zoekwoorden de concurrentie inzichtelijk gemaakt. Zo kunt u op een realistische wijze bepalen wat wel en niet haalbaar is.

Zoekwoorden opnemen in uw website

  • Nu is het zaak dat de uiteindelijk gekozen zoekwoorden worden verwerkt in de teksten van uw website. De zoekwoorden moeten op een realistische wijze worden verwekt en regelmatig terugkeren met alternatieve benamingen. Het heeft alleen zin om de zoekwoorden op te nemen in de tekst als de tekst ook daadwerkelijk betrekking heeft op het zoekwoord. De tekst moet bovendien enige omvang hebben en uniek zijn (dus niet gekopieerd van een andere site).
  • De zoekwoorden moeten aansluitend ook binnen de technische structuren  van uw website worden verwerkt, zoals bij de page titles, labels, interne links, de urls, etc.

Structuur, opbouw website voor zoekmachine optimalisatie en Seo

  • De structuur van uw website moet zo zijn opgebouwd dat uw website door Google (maar ook door andere zoekmachines) goed gelezen en geïndexeerd kan worden. Ook dit is een belangrijke onderdeel voor de zoekmachine optimalisatie van uw website. Wij kunnen dit voor u onderzoeken en de webbouwer voorzien van de benodigde instructies om de website verder te optimaliseren en Seo technisch in orde te maken.

Externe links naar uw website

  • Externe links naar uw website. Externe links van andere websites naar u website kunnen bijdragen aan een hogere vertoning binnen de zoekresultaten op het internet. Maar let op dat u niet meedoet met Seo link uitwisselingsprogramma’s en/of een groot aantal betaalde links. O.a. Google kan hiervoor uw website juist lager gaan tonen. De externe links moeten dus logisch, betrouwbaar en van relevante websites komen.
  • Als alles nu is verwerkt moeten de resultaten met enige regelmaat worden geanalyseerd met bijvoorbeeld de tool Google Analytics. Hiermee kunnen rapportages worden gemaakt die u precies inzicht geven hoeveel bezoekers uw website heeft, op welke pagina’s de bezoeker is geweest, welke zoekwoorden hebben geresulteerd in een bezoek aan uw website, hoe lang bezoekers op uw website zijn geweest en nog veel meer. Met deze informatie wordt bepaald welke  zaken verder geoptimaliseerd dienen te worden.

Verzorgingsgebied website optimalisatie, zoekmachine optimalisatie en Seo.

Wij  verzorgen website optimalisatie, zoek machine optimalisatie en Seo voor het MKB, stichtingen en verenigingen met twee tot dertig medewerkers in en om de regio Utrecht

Natuurlijk zijn er nog meer  spelregels en tools die hierboven niet zijn genoemd. We hopen echter dat u nu enig inzicht heeft in Seo, zoekmachine en website optimalisatie. Voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact opnemen met Fred de Groot, mobiel 06 1514 9437 of per mail Fred@CompuTrack.nl

 

+ Contact

Zandweg 144
3454 HA De Meern

Tel: 06 – 15149437
Info@CompuTrack.nl

Disclaimer | Algemene voorwaarden

Onze business partner: